Keilaus & biljardi

Kumoa keiloja ja pussita palloja aktiivisesti harrastaen tai rennosti viihtyen

Keilaus on hauska laji, joka sopii kaikille ikään ja kokoon sekä harrastustasoon katsomatta. Hallissamme on 6 täysipitkää rataa asianmukaisilla ominaisuuksilla. Laajasta pallovalikoimasta jokainen, jopa perheen pienin, löytää varmasti omansa.

  • Kenkävuokra 1,50 € / kerta

Hohtokeilaus

Saat erilaista hohtoa keilaukseen perinteisen rinnalle! Vietä hohtokeilaten aikaa perheen, kavereiden tai vaikka työporukan kesken, miksei yksinkin. Diskovaloissa kylpevä halli, taustalla soivat hittibiisit ja savukone luovat tunnelman, joka on kokemisen arvoinen.

Juhlat tulossa? Hohtokeilaa biletunnelmissa

Hohtokeilaus on erilainen tapa viettää synttäreitä, polttareita tai mitä tahansa muita juhlia. Kaikki pitävät hauskaa ja keilaavat omalla tyylillään ja taidollaan. Me järjestämme puolestasi unohtumattoman päivän! Voimme hoitaa tarjoilut ja ravintolastamme saa virkistäviä juomia c-oikeuksilla juhlaasi siivittämään.

  • Hohtokeilausajat PE-LA 19-22

  • Hinta 24 € / tunti

Biljardi ja Snooker

"1 keppi, 6 pussia ja monta palloa". Meillä voit myös pelata biljardia ja snookeria! Biljardi sekä snookeri ovat kehittäviä pelejä yksinkin pelattuna, mutta kavereiden kanssa otettu matsi lyö laudalta monet muut vapaa-ajan aktiviteetit. Varustuksena hallissamme on kaksi 9jalan biljardipöytää sekä  yksi 12jalan snookerpöytä, tietysti keppeineen ja palloineen.

  • Hinta 8 € / tunti - varaukset hallista

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Älä anna janon tai nälän yllättää

Ravintolastamme saat palan painiketta ja kurkun kostuketta.
Katso ruokalista tästä »

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voit tehdä kätevästi netin kautta.

Siirry ajanvaraukseen

Puhelimitse tehtävät ajanvaraukset alkaen klo 10.00 (ma-la).
Saavuthan paikalle n.15 min ennen vuoron alkua.
Peruutukset viimeistään päivää ennen (ei vakiovuorot).